Al zolang we ons kunnen herinneren zijn we klant bij DMR, en dat zal toch zeker zo’n 60 jaar zijn. Voor ons is het erg belangrijk dat onze opdrachten vakkundig en flexibel uitgevoerd kunnen worden en daar zijn we bij DMR zeker van, zo nodig kunnen we ook altijd bij hen terecht buiten de reguliere werktijden. Verder stellen we het erg op prijs dat er met ons meegedacht wordt, een opdracht wordt nooit klakkeloos uitgevoerd, er wordt door hen altijd bekeken of het eindproduct of de reparatie wel zal voldoen aan wat we ervan verwachten.
Eerlijkheid en redelijkheid staan bij DMR hoog in het vaandel, en daarom worden, in overleg, opdrachten soms zelfs door hen aangepast, waarbij de kwaliteit hetzelfde blijft maar de kosten lager uitvallen. Waar vind je dat tegenwoordig nog? DMR, een begrip in Drachten, ook voor ons.
Dunlop Conveyor Belting

Ons bedrijf is van start gegaan in 1948 aan de Zuidkade te Drachten.
In 1954 werd een nieuw klein bedrijfspand in gebruik genomen aan de Tijen te Drachten.

In 2000 volgde er opnieuw een verhuizing. Nu naar een nieuw en groter bedrijfspand aan het Gangboord, op het industrieterrein De Haven te Drachten.

Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, aanpassen en/of nieuw fabriceren van (machine) onderdelen in series of enkelstuks.